Ajánló – Tanuljunk gamificationt egy profitól!

A 04fa2b1 Games For Business blog csapata elég elhivatott a gamification népszerűsítés iránt… Mindamellett, hogy szakmai blogot vezetnek a témában magyarul, ahol sok érdekes tudnivalót osztanak meg az érdeklődő közönséggel, újabb eszközt vetnek be céljaik elérése érdekében. Figyeljék csak!

A Coursera online képzési szolgáltató január 27-én elindítja az idei első gamification-nal foglalkozó ingyenes kurzusát “What is Gamification?” címmel. A gamification kurzust Kevin Werbach, a Pennsylvania-i Wharton egyetem professzora tartja. Werbach az internetes technológia adta jogi, üzleti, és társadalmi kérdések kutatója, ezen belül is a gamification módszertanának egyik első kutatója.

A Games For Business csapata arra vállalkozik, hogy lérehoz egy magyar nyelvű tanulócsoportot a kurzushoz és szakmai támogatást nyújt a csatlakozóknak az ismeretek feldolgozásában. Aki csatlakozna Vendler Balázshoz és csapatához, az keresse a LinkedIn-en a Gamification Forum – Games for Business csoportot az alábbi linken.

Sok sikert a tanuláshoz!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s