Meetup on air: Milyen a Moodle világa 2014-ben?

SuperMoodleManAz elmúlt években a Moodle Magyarország leggyakrabban alkalmazott eLearning keretrendszerévé vált. Gazdag eszközkészlete, sokoldalú integrációs lehetőségei, valamint a korszerű pedagógiai módszerek támogatása megerősítette a felsőoktatásban betöltött helyét és egyre nagyobb érdeklődést vált ki a közoktatás valamint a vállalati szektor részéről is.

Kilencedik alkalommal hívjuk tanácskozásra (moot-ra) a magyar Moodle közösség tagjait és az érdeklődőket. Célunk az, hogy mindazt a tapasztalat, amely eddig felhalmozódott a különböző szakmai műhelyekben, közkinccsé váljon. Szeretnénk betekintést nyújtani azokba a gyakorlati megoldásokba, amelyek sokkal kényelmesebbé és használhatóbbá teszik a Moodle-t, a tanulást.

Átalakulóban van a digitális tanulás világa és ez nem hagyja érintetlenül a keretrendszereket sem. Vajon a Moodle képes-e megfelelni az új kihívásiknak, ha igen, milyen szerepet tölt majd be a jövő oktatásában, s az új fejlesztések hogyan szolgálják ezt.

A 2014-es Moodle Moot szervezőivel Papp Gyulával és Vágvölgyi Csabával beszélgetünk június 18-án este 18:30-tól a Google Hangout segítségével a június 26-27-i konferencia témáiról és a konferencia előadói segítségével kedvet is igyekszünk csinálni a részvételhez.

Az elő közvetítést követhetitek itt a blogon a beágyazott videó elindításával, a Google plus-on az esemény oldalán keresztül vagy – ha mobilról néznéd, akkor leginkább – a Digitális Átállás a Tanulásban YouTube csatonáján is. Az élő adáshoz kérdéseket ide kattintva tudtok feltenni a vendégeknek. Aki pedig lemarad az élő közvetítésről, az megtalálja a rögzített beszélgetést itt, a blogposztban közvetlenül az adás után.

Amiről biztosan szó lesz az adásban:

1. Moodle piaci részesedése és ennek befolyása a világ digitális oktatási megoldásaira

2. Moodle fejlesztések az elmúlt évben

  • mobil megjelenés
  • open badges integrálása
  • videó alapú megoldások
  • Moodle alapú MOOC-ok megvalósítása

3. Mit is értünk adaptivitáson az online oktatás világában? – Beszélgetés a moot előadóival

4. A 2014-es Moodle Moot részletes programja

A Moodle Mootról részletes információkat az alábbi weboldalon találhattok: http://moodlemoot.hu/

Koltányi Gergely
Learnovator

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s